Adaptační kurz 1.A

Pro studenty 1. ročníku nebyl 3. září pouze den, kdy opět zasednou do školních lavic. Byl to den, kdy se seznámili se svou třídou, učiteli a především spolužáky v nové škole. Abychom udělali maximum pro to, že kolektiv studentů bude stmelený již od prvních školních dnů a dobré vztahy jim vydrží po celou střední školu, vyrazili jsme společně na adaptační kurz.

Studenti 1. ročníku strávili 3 nabité dny v rekreačním areálu DRAK v Křižanově, obklopeni krásnou přírodou Vysočiny. První den si společně se svým instruktorem i vyučujícími nastavili pravidla, které se všichni zavázali dodržovat. Pak pokračovali vzájemným seznamováním a budováním důvěry v lanovém centru, kde museli překonávat nejen lanové překážky, ale i sami sebe. Už tento první den se kolektiv krásně stmelil, když se vzájemně povzbuzovali a dodávali si odvahu překonat dráhu až do konce.

V dalších dnech si studenti vyzkoušeli bumperbally, střelbu z luku, paintball i jízdu na raftech. Všechny aktivity byly doprovázené i dalšími hrami a šifrovačkami, u kterých studenti museli namáhat nejen své tělo, ale i mysl. Všichni z adaptačního kurzu odjížděli sice unavení, avšak s vědomím, že další týden už budou mít ve škole partu lidí, se kterými se znají a nejsou to jen cizí tváře.

Podívejte se na některé ze zážitků z průběhu adaptačního kurzu nebo rovnou na sestřih všech 3 dnů ve formě videa!

Vyhledávání

Tyto webové stránky používají cookies. V případě, že souhlasíte s jejich použitím, klikněte na tlačítko "Souhlasím" níže. Detaily, jak s Vašimi daty nakládáme, najdete na stránce Podmínky použití.