Pomáháme spolu mimo školu

Studenti střední odborné školy EDUCAnet Brno chystají společně se spolkem Rezekvítek miniprojekt v rámci projektu Pomáháme spolu mimo školu.

Cílem projektu je aktivní zapojení studentů do dění kolem nás a možnost změny prostřednictvím miniprojektů. Jsou to naše nápady na změnu, které podle nás prospějí životnímu prostředí, ve kterém žijeme. Zapojení jsou žáci, učitelé, studenti VŠ i místní obyvatelé. Odbornou spolupráci poskytují odborníci z Rezekvítku, Nadace Veronica, Veřejná zeleň města Brna a Masarykova univerzita.

Hlavním cílem miniprojektu našich studentů je zlepšení životního prostředí v okolí školy v městské části Bohunice. Na základě hlasování veřejnosti byl vybrán projekt „Hmyzí hotely“, který počítá s výrobou a umístěním několika hmyzích hotelů a naučných tabulí v okolí školy.
Miniprojekt se v současné době připravuje k realizaci, která by měla proběhnout koncem května, pokud to epidemiologická situace dovolí.

Srdečně vás tímto zveme k účasti na této události, každá pomoc se počítá. Už teď se na vás těšíme.

Vyhledávání

Tyto webové stránky používají cookies. V případě, že souhlasíte s jejich použitím, klikněte na tlačítko "Souhlasím" níže. Detaily, jak s Vašimi daty nakládáme, najdete na stránce Podmínky použití.