Exkurze na MUNI

Dne 5. 2. 2019 se studenti naší školy zúčastnili exkurze na Ekonomicko – správní fakultě Masarykovy Univerzity v Brně. Samotný program jsme zahájili prohlídkou prostor fakulty, ať už se jednalo o přednáškové či cvičební místnosti, knihovnu, studovnu tak i IT místnosti. Doprovázela nás studentka posledního pátého ročníku, proto se naši žáci dozvěděli spoustu praktických rad a zkušeností o průběhu studia.

Následovalo představení samotných ekonomických programů na Ekonomicko – správní fakultě MUNI a to včetně nové možnosti pro studenty a to „sdružené studium“, kdy sami studenti si mohou zvolit kombinaci dvou oborů jejich zájmu (např. ekonomie a informační technologie).

Po krátké přestávce začala hlavní část naší exkurze, a to interaktivní ukázka ekonomické hry Scrum, prostřednictvím agilního projektového řízení (pod vedením vyučujících MUNI a v jedné osobě také odborníků z praxe projektového řízení v oboru IT)

Cílem bylo studentům ukázat možnosti využití teoretických znalostí nejen z předmětu Ekonomika v praktické a zábavné formě.

Vyhledávání

Tyto webové stránky používají cookies. V případě, že souhlasíte s jejich použitím, klikněte na tlačítko "Souhlasím" níže. Detaily, jak s Vašimi daty nakládáme, najdete na stránce Podmínky použití.